Door zijn landelijk en stijlvol aangezicht is het houten zwembad een mooie en goedkope toevoeging aan iedere tuin. Mocht je dus een zwembad in je tuin willen dat niet te duur is in de aanschaf, maar wat er wel goed uitziet, dan is een zwembad van houten balken een goede optie. Dit type bad kan van verschillende soorten hout, zoals bijvoorbeeld grenen of lariks, gemaakt worden en die kunnen dan ook naar wens afgewisseld worden. De binnenkant van het houten zwembad wordt met folie gevoerd.

De vorm van een houten zwembad 

Een van de dingen die dit zwembad bijzonder maakt, is dat het in verschillende vormen verkrijgbaar is. Een aantal hiervan zijn zelfs uniek voor dit type zwembad. Zo kun je voor een achthoekig houten zwembad kiezen. Dit is een van de meeste verkochte vormen, omdat het in iedere tuin past. Daarnaast is er ook een variant waar een houten terras aan vast zit. Wat het zwembad nog een strakker uiterlijk geeft. Verder is het houten zwembad verkrijgbaar als oblong. Voor ieder van de verschillende vormde zijn verschillende maten beschikbaar. Zo weet je zeker dat wat jij wil ook in je tuin past.

Voordelen houten zwembad

Een van de voordelen van een zwembad van houten balken is dat je zelf kunt bepalen waar je het plaatst. Zo kun je er voor te kiezen om hem in je tuin te laten ingraven, zodat het zwembad een met je tuin wordt, maar je kunt hem ook half of helemaal niet in laten graven. Een ander bijkomend voordeel is dat je het houten zwembad zelf in elkaar zou kunnen zetten. Het wordt echter aangeraden om dit door professionals te laten doen, want dan weet je zeker dat je zwembad waterdicht is en blijft.

Algemene informatie
Contactgegevens

Wilt u wat vragen?
Copyright © 2024 - zwembadexperts.nl | Sitemap