Zwembad verlichting

Als je 's avonds van je zwembad gebruik wil maken, dan is het natuurlijk handig als je in je zwembad verlichting geplaatst hebt. Het aanbod in verlichting voor een zwembad is enorm. Zo kun je voor LED of halogeen lampen kiezen. Deze hoeven overigens geen standaardkleur te hebben. Veel van de lampen hebben of meerdere kleuren of zijn ook in andere kleuren te kopen. Er zijn zelfs hele lichtshows die je in je zwembad kunt laten installeren te koop. Deze toveren je zwembad om tot een disco. Zwembad verlichting hoeft dus niet alleen praktisch te zijn, maar kan ook heel sfeervol zijn. Voordat je kunt bepalen welke lamp je koopt, moet je eerst beslissen waar je je verlichting je plaatst. Ook hierin is de keuze enorm.

Onderwater verlichting

Zoals de naam al zegt, wordt dit type verlichting binnen op de muren of de vloer van het zwembad geplaatst. Onderwater zwembad verlichting is ideaal om bijvoorbeeld gevaarlijke delen van het zwembad te belichten. Zo kun je extra lampen bij de trap plaatsen, zodat je in het donker ook veilig het zwembad in kunt lopen. Mocht je al een ingebouwd zwembad hebben en toch nog verlichting willen plaatsen, dan is een onderwaterlamp die je in je zwembad kunt hangen een oplossing. Deze kun je installeren zonder de muren van het bad te hoeven te beschadigen om de lamp te kunnen plaatsen.

Drijvende zwembad verlichting

Hoef je niet perse 's nachts te kunnen zwemmen en wil je vooral sfeer met je zwembad verlichting creëren, dan zijn drijvende lampen een goed alternatief. Deze komen in allerlei vormen en maten. Zo kun je lampen in de vorm van kwallen of grote lichtgevende ballen in je zwembad laten drijven.

Algemene informatie
Contactgegevens

Wilt u wat vragen?
Copyright © 2024 - zwembadexperts.nl | Sitemap